Piftele la cuptor

de Lau in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2011 | 6664 vizualizari

 

am vazut atatea retete de piftele la cuptor si azi sotul mi cerut piftele si eu nu aveam chef sa stau la aragaz si am zis sa fac si eu,am ramas surprinsa cat de bune au iesit la gust,fara un pic de grasime cum ii plac sotului si fac bine si la silueta

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata
  • 1 morcov
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel verde
  • condimente
  • sare dupa gust
  • eu  aveam si jumatate de paine uscata si ca sa no arunc am puso in piftele
  • 1 ou
  • pesmet
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele la cuptor:

intr-un castron mai mare punem carnea, oul, morcovul curatat si dat prin razatoare, patrunjelul tocat, usturoiul curatat si pisat, 2-3 linguri de pesmet, painea inmuiata in apa si stoarsa bine, condimente, piperul si sare dupa gust. Amestecam bine.

Ungem o tava cu ulei si tapetata cu pesmet. Udam mainele si ne apucam sa facem piftelele.

Dam la cuptorul incalzit, le intoarcem o singura data.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute crocante de peste II